EN RÖST FÖR MYCKET

I samarbete med: ATR och ABF Sydvästra Skåne.

Affisch av: Felicia Lindvall.

En röst för Mycket

Beskrivning:
När Clara vaknar efter att ha somnat mitt under en TV-utröstning, vaknar hon upp till en värld som inte riktigt fungerar som förut. När bussen går sönder på väg till skolan röstar resenärerna om vem som ska få skjuta på. Under lektionen ska någon röstas ut från klassen och personalen har förvandlats till en jury som dansar och sjunger. Röstningarna fortsätter och Clara ifrågasätter vad som händer runt omkring henne och varför det finns ett sådant stort behov av att jämföra personers olika talanger och brister.

Musikalen "En röst för Mycket" skriven av Ingemar Dahl, tar med oss på en något förvirrande men rolig resa som bjuder på skratt och musik med lärdomar om mobbning och utanförskap.


Föreställningar:

Lördagen den 20 augusti, klockan 16:00 (PREMIÄR).

Söndagen den 21 augusti, klockan 16:00.

Fredagen den 26 augusti, klockan 19:00.

Söndagen den 28 augusti, klockan 16:00.

Fredagen den 2 september, klockan 19:00.

Lördagen den 3 september, klockan 14:00.


Plats:

Kulturhuset Flamman

Hantverkaregatan 7

233 33 Svedala


Längd:

Föreställningen är i en akt och varar i cirka 40 minuter.


Biljettpris:

Vuxen - 100 kronor.

Ungdom (12-20 år)/senior (65 år och uppåt) - 70 kronor.

Barn (upp t.o.m 12 år) - 50 kronor.Boka dina biljetter HÄR. Biljettluckan är öppen 1 timme innan föreställningens start. Det finns möjlighet att köpa biljetter på plats, men med garanti ber vi dig köpa via vår biljettbokningssida. På Kulturhuset Flamman tar vi ENDAST kontant eller swish. Varmt välkomna!


Klicka här för att boka dina biljetter!
COVID-19:

Vi följer utvecklingen av Covid-19 via Folkhälsomyndigheten och efterlever deras rekommendationer. Vi har en plan för olika tänkbara scenarier. Vi kommer att kontakta er som bokat biljett om förändring gällande restriktionerna sker. HÄR kan du läsa mer om vilka åtgärder som vidtagits för att öka er och vår säkerhet vid ert besök.