RESFEBER

I samarbete med: ATR, ABF Sydvästra Skåne, Svedala reklam.

Affisch av: Christian Hugo


Foto av: Tobias Annerfeldt.

Resfeber

Beskrivning:
Resfeber handlar om hur tokig en dag på resebyrån kan se ut för fröken Karlsson. Just denna dag får hon besök av en velig gammal dam som år efter år skjuter upp sina reseplaner. En bankkamrer som behöver komma iväg till något varmt och kassörskan på samma bank som har en hemlig förälskelse för kamrern. Ett nyförälskat par dyker upp och har lite olika tankar på hur en bröllopsresa ska se ut. Två väninnor; en dominant och en utan resvana försöker bestämma sig för en resa. Ett gift par i matchande kläder har en för fröken Karlsson aldrig tidigare skådad resplan.


Föreställningar:

Lördagen den 5 februari, klockan 16:00 (PREMIÄR).

Söndagen den 6 februari, klockan 16:00.

Tisdagen den 8 februari, klockan 19:00.

Tisdagen den 15 februari, klockan 19:00.

Lördagen den 19 februari, klockan 16:00.

Söndagen den 20 februari, klockan 16:00.

Tisdagen den 22 februari, klockan 19:00.

Fredagen den 25 februari, klockan 19:00.


Plats:

Kulturhuset Flamman

Hantverkaregatan 7

233 33 Svedala


Längd:

Föreställningen är i en akt utan paus.


Biljettpris:

Vuxen - 100 kronor.

Ungdom (12-20 år)/senior (65 år och uppåt) - 70 kronor.

Barn (upp t.o.m 12 år) - 50 kronor.Boka dina biljetter HÄR. Biljettluckan är öppen 1 timme innan föreställningens start. Det finns möjlighet att köpa biljetter på plats, men med garanti ber vi dig köpa via vår biljettbokningssida. På Kulturhuset Flamman tar vi ENDAST kontant eller swish. Varmt välkomna!


Klicka här för att boka dina biljetter!
COVID-19:

Vi följer utvecklingen av Covid-19 via Folkhälsomyndigheten och efterlever deras rekommendationer. Vi har en plan för olika tänkbara scenarier. Vi kommer att kontakta er som bokat biljett om förändring gällande restriktionerna sker. HÄR kan du läsa mer om vilka åtgärder som vidtagits för att öka er och vår säkerhet vid ert besök.