SKRÄCKFYLLDA FOBIER

I samarbete med: Skräckfabriken AB och ABF Sydvästra Skåne.

Affisch av: Henrik Ullebo.

Skräckfyllda fobier

Beskrivning:
”Lider du av trypofobi, achluofobi eller kanske claustrofobi, då är det till Fågelskenets vårdcentral du ska vända dig. Vi erbjuder kognitiv behandlingsterapi som behandling för dina fobier. Vår professor inom psykologi har den rätta behandlingen för dig”.


Fågelskenets vårdcentral har nyligen fått nya lokaler och är nu redo att ta emot besökare från hela landet som behöver få sina fobier botade. Med sin skickliga behandlingsform utarbetad av vårdcentralens egna professorn inom psykologi, är det många som blivit friska efter terapin. Vågar du ta dig an dina fobier?


Sveamatea och Kulturhuset Flamman i samarbete med Skräckfabriken AB bjuder in till spökrunda för sjätte året. Välkomna!


Datum:

Fredagen den 5 november

Lördagen den 6 november


Tider:

Kl: 19.00

Kl: 19.30

Kl: 20.00

Kl: 20.30

Kl: 21.00

Kl: 21.30

Kl: 22.00

Kl: 22.30


Plats:

Kulturhuset Flamman

Hantverkaregatan 7

233 33 Svedala


Längd:

Rundan varar i cirka 20 minuter och går både inom- och utomhus.


Rek. åldersgräns:

12 år (ej för personer med svagt hjärta eller epileptiker).


Biljettpris:

Vuxen/barn: 50 kronor.


Boka dina biljetter HÄR. Biljettluckan är öppen från klockan 18:30 båda kvällarna. Det finns möjlighet att köpa biljetter på plats, men med garanti ber vi dig köpa via vår biljettbokningssida. På Kulturhuset Flamman tar vi ENDAST kontant eller swish. Varmt välkomna!


Klicka här för att boka dina biljetter!COVID-19:

Vi följer utvecklingen av Covid-19 via Folkhälsomyndigheten och efterlever deras rekommendationer. Vi har en plan för olika tänkbara scenarier. Vi kommer att kontakta er som bokat biljett om förändring gällande restriktionerna sker. HÄR kan du läsa mer om vilka åtgärder som vidtagits för att öka er och vår säkerhet vid ert besök.