INFORMATION COVID-19

Information inför ert besök

Vi följer utvecklingen av Covid-19 via Folkhälsomyndigheten och efterlever deras rekommendationer. Har du som besökare förkylningssymtom - STANNA HEMMA. På plats ser vi att ni håller avstånd till varandra (2 meter), tänker på handhygienen och sätter er i salongen med hänsyn till övriga sällskap och besökare.


Följande åtgärder har vidtagits för ökad trygghet:

  • Begränsat antal besökare per föreställning (max 50 personer).

  • Nya rutiner vid in- och utpassering (exempel utökat avstånd i köer och flera entréer öppna).

  • Utökade städrutiner av toaletter, foajén och salongen.

  • Installation av desinficeringsstationer i foajén samt toaletter.

  • Möjlighet till förbetalning av förbokade biljetter via Swish.

  • Möjlighet till förbeställning av fika till föreställningen.


Förbetalning av förbokade biljetter:

Vill du inte stå i kö i vår foajé under föreställningsdagen utan vill direkt slussas in i salongen via en särskild entré, då är detta alternativet för dig. Efter att du har förbokat din biljett finns det möjlighet att förbetala via Swish. Under föreställningsdagen kommer du cirka 15 minuter före föreställningens start och blir insläppt i en separat entré. Mer information om hur förbetalningen går till får du i samband med din bokningsbekräftelse.


Förbeställning av fika:

Vill du undvika att stå i kö för att beställa fika innan föreställningen börjar eller i pausen, då ska du välja detta alternativ. Nu kan du förboka fika och förbetala via Swish. Innan föreställningens start eller till pausen får du en färdigpackad påse med din beställning. HÄR finner du menyn. Mer information om förbeställning av fika får du i samband med din bokningsbekräftelse.