VUXENGRUPP

Är du sugen på att börja spela teater? Eller kanske vill du göra något annat som har med teater att göra, exempelvis kostym, smink, rekvisita, teknik med mera.

Nu har du tillfälle att anmäla ditt intresse till vår nya vuxengrupp som vänder sig till nyfikna vuxna från 20 år och uppåt som vill prova på att spela amatörteater men även till dig som har ”dolda talanger” och vill vara med i vår härliga förening.

Gruppen kommer att träffas en gång i veckan på två terminer under året. Tillsammans lär gruppen känna på amatörteatern med skådespel, kostymframtagning, teknikdesign och dekorbyggning. Man får göra det man tycker är kul och det man vill testa på inom teaterns värld.

Anders Gsaxner, veteran i föreningen, kommer att hålla i gruppen. Han har varit med i Sveamatea i 35 år och brinner för den ideella verksamheten som föreningen bedriver.

Om det finns stort intresse kommer gruppen att starta igång till hösten 2020. Följ länken eller QR-koden och anmäl dig nedan. OBS! Invänta bekräftelsemejl.

Skanna QR-koden eller tryck här för att komma till formuläret.

Har du några frågor och/eller funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig till info@sveamatea.se eller ring Anders Gsaxner på 0706-690255.