FLÖDET

Renovering av Kulturhuset Flamman

Publicerat 28 juli, 2020

Renoveringen av salongen på Kulturhuset Flamman är nu färdig och har fått ett stort lyft. Vi vill rikta ett stort tack för hjälpen vi fick med målningen. Även ett stort tack till Alemo Production AB- Bygg & Inredning som har monterat in en nytt golv. Salongen har även utökats med nya och fler stolar som har gjort att vi har kunnat utöka antal sittplatser!

Nypremiär för föreställningen Viva la Greta

Publicerat 3 juli, 2020

Fredagen den 14 augusti är det nypremiär för VIVA LA GRETA. Föreställningen spelas under sex tillfällen. Biljetter går att boka till dessa datum HÄR. På grund av den rådande pandemin Covid-19 har det vidtagits olika åtgärder för att du som besökare ska känna trygghet. Läs mer om dessa HÄR. Varmt välkommen och stort nöje!

Inställd föreställning onsdagen den 1 april

Publicerat 14 mars, 2020

Malmö Opera har idag meddelat att deras turnéföreställning ”Hedwig and the Angry Inch” den 1/4-2020 på Kulturhuset Flamman är inställd.

Se meddelade från Malmö Opera nedan:

”Vår ägare, Region Skåne, har beslutat att all publik verksamhet på Malmö Opera ska upphöra med omedelbar verkan. Det betyder att inga föreställningar kommer att genomföras, vare sig i huset eller på turné. Även Operagrillen kommer att stänga. Som ett resultat av detta är naturligtvis all biljettförsäljning inställd. Vi kommer så fort som möjligt att kontakta de som redan köpt biljetter till innevarande säsongs föreställningar, i första hand de som har biljetter till kommande helg.

När uppehållet ska ta slut är oklart, det beror på utvecklingen av pandemin. Vi kommer lägga ut all information vi har att ge i den takt vi får den.

Vi är ledsna för all olägenhet och ber om ert tålamod”.

Information om coronaviruset!

Publicerat 11 mars, 2020

Folkhälsomyndigheten har gått ut med rekommendationer gällande att publika evenemang med fler än 500 deltagare bör ställas in.

Då Kulturhuset Flamman endast rymmer 109 personer i salongen kommer vi att spela föreställningen VIVA LA GRETA som planerat.

Vi kommer att meddela om Folkhälsomyndigheten går ut med nya direktiv.

Läs mer om beslut gällande publika evenemang: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/mars/forslag-inga-allmanna-sammankomster-med-fler-an-500-personer/

Ny hemsida, wihoo!

Publicerat 27 januari, 2020

Nytt år, nytt decennium, ny hemsida. Under 2019 har en glänsande ny hemsida byggts upp. Välkomna hit!

Hipp hipp hurra

Publicerat 19 januari, 2020

Under året 2019 fyllde Kulturhuset Flamman 100 år och Sveamatea 40 år. Det firades under hela året vid olika tillfällen med blandade evenemang, dels för våra medlemmar men även för allmän publik. Det bjöds bland annat på utställning, jubileumsföreställning, lustspel, musikal, medlemsläger och mycket mer. Ett fulländat jubileumsläger som avslutade i en stor fest på Kulturhuset Flamman för alla våra medlemmar.