HYRA KULTURHUSET FLAMMAN

Behöver du hyra lokal till din konferens? Är du intresserad av att sätta upp en konsert? Du kanske behöver en scen till ditt uppträde? Eller du kanske helt enkelt bara vill visa upp din senaste familjefilm på en riktig bioduk? I vilket fall kan vi hjälpa dig. Kulturhuset Flamman är en charmig liten biograf som byggdes 1919. I salongen finns 117 biofåtöljer (samt 4 rullstolsplatser) och en bioduk. I foajén finns en biljettlucka där även fika kan säljas. Vi har två mindre loger till förfogande.

Är du intresserad av att hyra Kulturhuset Flamman? Mejla info@sveamatea.se så återkommer vi så snart vi kan med om din bokning är möjlig eller inte.

Ljus och Ljud
Kulturhuset Flamman är utrustad med ett nytt ljus- och ljudsystem som fungerar för konsert såväl som teaterföreställningar. Det finns även mikrofoner att låna. Meddela oss vad du önskar låna så ordnar vi det.

Annan teknik
Behöver ni en projektor för att visa till exempel ett bildspel eller en powerpoint-presentation, finns både bioduk och projektor till förfogande. Original bioduken från Flammans tid som biograf hänger nämligen fortfarande kvar. Projektorn har däremot uppdateras under årens gång. Meddela oss vad du önskar låna så ordnar vi det.

Fika
Vi har en biljettkiosk i foajén där vi även säljer fika och snacks. Önskar du att biljettkiosken ska sälja fika innan eller under ditt event? Prata med oss så löser vi det.

Annat
Är det något annat du undrar över? Kanske hur stor vår scen är? Eller hur många eluttag vi har? Hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att svara på alla dina frågor.

Foajé/biljettkiosk

Foajé

Salong

Scen