BLI MEDLEM

OBS! Tyvärr är barn- och ungdomsgrupperna samt vuxengruppen fullsatta i nuläget och det finns inte möjlighet att ta in fler just nu! Det går bra att fylla in vår intresseanmälan nedan så sätts ni i vår kölista.

Är du intresserad av att spela teater? Vill du uppleva den fantastiska känslan av att stå på scen? Har du riktiga teaterdrömmar eller bara vill spela teater för att det är kul? I vilket fall är du hjärtligt välkommen till Sveamatea.

Sveamateas medlemsavgift är 450 kr/år (två terminer), i avgiften ingår försäkring och medlemskap i ATR (Amatörteaterns riksförbund). Som medlem i ATR får du medlemstidning 4 gånger per år och får ta del av ATRs festivaler och kurser med mera. I nuläget har Sveamatea tre barngrupper, tre ungdomsgrupper och en vuxengrupp som tränar regelbundet varje vecka.

Fyll i intresseanmälan nedan och vänta på en bekräftelse av mottagande anmälan. Tyvärr kan vi inte garantera någon plats i någon av grupperna och ber er ha överseende med att detta endast är en intresseanmälan. Vi får in väldigt många anmälningar varje termin och ibland mer än vi har plats och kapacitet till. Om det skulle vara fullt hör vi av oss till er igen så fort det finns en ledig plats i den aktuella gruppen.

Barn- och ungdomsgrupper

Skanna QR-koden eller tryck här för att komma till formuläret.

Vuxengrupp


Skanna QR-koden eller tryck här för att komma till formuläret.