BLI MEDLEM

Intresseanmälan


OBS! På grund av en större omorganisering kommer vi att ha ett intagningsstopp till och med höstterminen 2025. Det går fortsatt att göra en intresseanmälan, men vi börjar ta in igen till våra grupper höstterminen 2025. Gör din intresseanmälan nedan.

Är du intresserad av att spela teater? Vill du uppleva den fantastiska känslan av att stå på scen? Har du riktiga teaterdrömmar eller bara vill spela teater för att det är kul? I vilket fall är du hjärtligt välkommen till Sveamatea.

Sveamateas medlemsavgift är 500 kr/år (två terminer), i avgiften ingår försäkring och medlemskap i ATR (Amatörteaterns riksförbund). Som medlem i ATR får du medlemstidning några gånger per år och får ta del av ATRs festivaler och kurser med mera. I nuläget har Sveamatea en barngrupp yngre, två barngrupper äldre, två ungdomsgrupper och en vuxengrupp som tränar regelbundet varje vecka.

Fyll i intresseanmälan nedan och vänta på en bekräftelse av mottagande anmälan. Tyvärr kan vi inte garantera någon plats i någon av grupperna och ber er ha överseende med att detta endast är en intresseanmälan. Vi får in väldigt många anmälningar varje termin och ibland mer än vi har plats och kapacitet till. Om det skulle vara fullt hör vi av oss till er igen så fort det finns en ledig plats i den aktuella gruppen.

Barn- och ungdomsgrupper

Skanna QR-koden eller tryck här för att komma till formuläret.

Vuxengrupp


Skanna QR-koden eller tryck här för att komma till formuläret.

Stödmedlemskap

Gillar du Sveamateas verksamhet och vill stötta det vi gör bäst? Då går det utmärkt att bli stödmedlem. Genom att bli stödmedlem, blir du med medlem i föreningen utan att behöva stå på scen för att synas och höras. Det kommer kosta dig 200 kronor per år.

Vad du får som stödmedlem är detta:

Om detta verkar intresseant, anmäl dig då genom att skicka mejl märkt med "Stödmedlemskap" till info@sveamatea.se